تایتل موضوع خاص در تب

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  atshan ،‏ 3 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1266 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 2 نوامبر 2012     1:21 ب.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

سلام ممنون از سایت خوبتون

من میخوام تایتل یه موضوع رو در یه تب بزارم

دقیقا مثل سایتتون

که در بالای سایت قرار داره و تایتل هر موضوع رو در تب مربوط به اون گذاشتین

1  تشکر
شنبه ، 3 نوامبر 2012     8:11 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام اگر وبلاگ دارین که نمیشه . اگر سایت و هاست شخصی دارید و از وردپرس استفاده می کنید مثل ما باید کمی کد نویسی کنید . حالا سایت شخصی دارید یا وبلاگ ؟

2  تشکر
شنبه ، 3 نوامبر 2012     10:07 ق.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

[quote=6513]سلام اگر وبلاگ دارین که نمیشه . اگر سایت و هاست شخصی دارید و از وردپرس استفاده می کنید مثل ما باید کمی کد نویسی کنید . حالا سایت شخصی دارید یا وبلاگ ؟[/quote]
 سلام
من هاست شخصی دارم و از وردپرس استفاده میکنم
ولی متاسفانه زیاد به کد های وردپرس اشنایی ندارم

0  تشکر
شنبه ، 3 نوامبر 2012     6:58 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

این کد رو توی فایل functions.php قالبت بزار :
function getCatPosts($cids,$num=7){
query_posts( array( 'category__and' => $cids, 'posts_per_page' => $num ) );
$catPosts = '';
while ( have_posts() ) : the_post();
$catPosts .= '<a class="tbrLink rd7" rel="nofollow" href="' . get_permalink(get_the_ID()) . '" >' . get_the_title(get_the_ID()) . '</a> ';
endwhile;
wp_reset_query();
return $catPosts;
}

بعد از این کد در باکس تب دار استفاده کن :

<?php echo getCatPosts(array(542),6); ?>

به جای 542 آیدی دسته بنده ای که می خوای بزار و به جای 6 تعداد مطالبی که از اون دسته بندی می خوای نمایش داده بشه . می تونی از این تکه کد برای نمایش مطالب دسته بندی های مختلف استفاده کنی .

3  تشکر
یکشنبه ، 4 نوامبر 2012     12:19 ب.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

سلام

ممنون از لطفتون خدا خیرتون بده یه سوال دیگه هم دارم

ایا این امکان هم وجود داره که اخرین مطلب مربوط به موضوع خاص درتب قرار بگیره

منظورم همون content هست ممنون

1  تشکر
یکشنبه ، 4 نوامبر 2012     12:29 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

سلام

امکانش هست . ولی خوب باید یه تابع دیگه شبیه همین بالایی نوشت که به جای لینک محتوا رو هم بفرسته که اینو آماده ندارم که برات بزارم . وقتم هم اجازه نمیده بنویسمش .

3  تشکر
یکشنبه ، 4 نوامبر 2012     1:13 ب.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

ممنون از لطفتون

1  تشکر
شنبه ، 1 دسامبر 2012     2:19 ب.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

با سلام

ببخشید اگه تایپیک رو مجدد وباز میکنم

من دوتا سوال داشتم

اول اینکه من این کد رو قرار دادم و یه مشکلی که هست اینه که پست هام زیر هم قرار نمیگیره و دنبال هم هستن از ulهم استفاده کردم ولی بازم نشد

مشکل دوم اینکه میشه تصویر شاخص  رو به جای تایتل قرار داد

 

0  تشکر
شنبه ، 1 دسامبر 2012     9:22 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

:: بله میشه تصویر شاخص گذاشت :

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_post_thumbnail
کدتو بده بگم مشکلش چیه ...

1  تشکر
چهار شنبه ، 9 ژانویه 2013     11:51 ق.ظ #


atshan

Subscriber
6 پست4 تاپیک

سلام اقا لقمان من هر کاری میکنم نمیتونم قفل اینو باز کنم

میشه یه توضیحی بدید چجور باید استفاده کرد

ممنون میشم

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .