باگ سئوی جوملا 3 را چگونه حل کنیم ؟

این تاپیک 0 پاسخ و 1 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Zoom Tech ،‏ 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 254 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 12 ژانویه 2016     10:34 ب.ظ #


Zoom Tech

Subscriber
0 پست1 تاپیک

 

جوملا 3 چندی پیش باگی عجیب غریب را در خود جای داد ، جوملا 3 URL های تکراری برای خود می ساخت و این مورد عاملی بود که سئو کاران به فکر حل این مشکل برآیند. هم اکنون روشی برای حل این مشکل سئوی جوملا 3 وجود دارد که در ادامه مطلب به آموزش آن خواهیم پرداخت . با ما همراه باشید.
راه حل باگ سئوی جوملا 3
جوملا 3 به عنوان جدیدترین نسخه از اپدیت های جوملا تغیرات بسیاری را در جهت بهینه سازی سایت اعلام نموده است. اما مبحث  canonical URL به عنوان باگی در جوملا 3 شناخته شده است. مفهوم canonical URL بدین معنا می باشد که دو آدرس URL محتوای یکسانی را به نمایش بگذارند که از دیدگاه سئو سایت و بهینه سازی سایت مشکل زا خواهد بود چرا که موتور جستجو یک محتوا را مرتبط با دو آدرس URL می شناسد. دو نمونه آدرس URL زیر را در جوملا 3 در نظر داشته باشید.

/blog
/index.php/blog

این دو صفحه در واقع نشان دهنده یک صفحه از طراحی سایت شما می باشند که با آدرس های متفاوت قابلیت دسترس خواهند بود که تاثیرگذاری منفی را در سئو شما بدنبال خواهند داشت. در جوملا 2.5 مشکل canonical URL وجود ندارد مگر در حالتی که شما پلاگین خاصی را نصب نمایید. اما در جوملا3 مسئله canonical URL در سئو سایت اثر منفی را به جا خواهد گذاشت و می بایست در جهت رفع مشکل سئو اقدام نمایید. بدین منظور در ادامه راه کارهایی را برای حل مشکل canonical URL در جوملا 3 بیان می نماییم.
راه حل مشکل canonical URL در جوملا3
پلاگین

استفاده از پلاگین یکی از روش های حل مشکل canonical URL در جوملا3 می باشد.  پلاگین SH404SEF   و    MijoSEFبدین منظور طرح ریزی شده است که این مسئله مرتبط با سئو سایت را حل می نماید.

درج کد در  index.php

استفاده از تگ  canonicalدر فایل  index.phpمی تواند در رفع این مشکل سئو سایت کمک نماید. قطعه کد زیر بدین منظور می باشد

$doc = JFactory::getDocument();

foreach ( $doc->_links as $k => $array ) {

if ( $array[‘relation’] == ‘canonical’ ) {

unset($doc->_links[$k]);

}

}

0  تشکر
پست 1 تا 1 (از مجموع 1 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .