ایراد کد آپدیت

این تاپیک 13 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  lili ،‏ 2 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1439 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 19 ژانویه 2014     1:43 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

سلام . من برای آپدیت کردن مطالب سایت یه جدول دارم که داخل این جدول اول باید از منوی کشویی اسم صفحات و انتخاب کرد این اسم از جدول pagename خونده میشه بعد با فیلدی توی جدولی که متن هست تطبیق میده که اگر اسم صفحات یکی بود همون صفحه رو برام توی اون جدول لود کنه بعد تغییرات روی همون متنها انجام بشه و با استفاده از دکمه ی ویرایش این متنها آپدیت بیشن ولی حالا من کدهای مختلف و امتحان کردم ولی یا همه ی فیلدهای جدول متن ها رو تغییر میده یا فقط اولین فیلد جدول و تغییر میده مثلا اگه بخوام فیلد دوم و تغییر بدم فیلد اول به جای اون تغییر میکنه.

جدولهای دیتابیسم:

pagename: که شامل دوتا فیلده id - pagename

content:که شامل فیلدهای id- pagename - pagesubject-title-img-text-keyword-description-

کدهای جدولم که اطلاعات و نمایش میده :

کدهای php :

1  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     12:48 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

لطفا همه ی فایل ها رو زیپ کنید و جایی آپلود کنید و به ما بدید .

متوجه منظورتون نشدم . اگه میشه واضحتر توضیح بدید که چی می خواید و مشکل چیه ؟

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     12:49 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

من توضیح کارایی که انجام دادم و گفتم ولی کل مشکلم اینه که موقع آپدیت متنم کل فیلدهای دیتابیسم تغییر میکنه

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     2:00 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب شما کوئری آپدیتی که زدید همه ی فیلد ها رو دارید به روز می کنید و شرط where هم گویا استفاده نکردید :

توی این کوئری باید فقط اون چیزی رو که می خواید آپدیت شه بزارید تا بقیه تغیر نکنند . مثلا اگه فقط می خواید عنوان پست مد نظرتون تغیر کنه این کوئری رو باید استفاده کنید :

1  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     3:58 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

اینطوری که من متوجه شدم فقط بعضی قسمتها تغییر میکنه منظور من اینه که وقتی آپدیت میکنم تمام متن های تمام صفحات تغییرمیکنه مثلا من میخوام سطر با آیدی 1 تغییر کنه ولی تمام آیدی هایی که هست تغییر میکنه

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     5:07 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

فکر کنم خوب توضیح ندادم متن هر صفحه توی یک سطر با آیدی مشخص وارد میشه مثلا صفحه ی درباره ی ما آیدی 1 داره یا صفحه ی گالری آیدی 2 و ... من به طور مثال بخوام صفحه ی درباره ی ما رو همه چیزش و تغییر بدم علاوه بر این صفحه سطر پایینی جدول دیتابیسم هم تغییر میکنه

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     5:45 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

حق باشما بود من شرط WHERE `id`=$pg  و آخر کوئریم اضافه کردم حالا همونی و که باید تغییر میده.

یه سوال در مورد همین موضوع از این شرطها برای تمام دستورات sql یعنی  SELECT ,INSERT , DELETE ,هم میشه استفاده کرد؟

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     5:50 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم فقط شرمنده که خیلی مبتدیه آخه این اولین سایت داینامیکه که دارم آپلود میکنم.برای آپلود سایت داینامیک باید دیتابیسم و ایمپورت کنم ولی برای اتصال به لوکال هاست از کدهای :

$server="localhost";
$user="root";
$pass="";

استفاده میکردیم این و باید تغییر بدم بعد سایت و آپلود کنم؟

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     6:46 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

حتما باید از شرط WHERE استفاده کنی تا سطرهایی که باید تغیر کنند رو انتخاب کنی .

از WHERE در کوئری های SELECT ، DELETE و کلا هر جایی که نیاز به انتخاب سطرهای خاصی داشته باشی می تونی استفاده کنی .

پیشنهاد می کنم حتما حتما این سری SQL رو بخون تا مسلطتر کوئری هاتو انتخاب کنی .

دیتابیس رو توی phpmyadmin لوکال هاست می تونی اکسپورت کنی که یه فایل .sql بهت میده و همونو می تونی توی phpmyadmin سرورت ایمپورت کنی .

چیزایی که توی کدت لازمه عوض کنی، نام دیتابیس ، یوزر و پسورد دیتابیس هست .

0  تشکر
دوشنبه ، 20 ژانویه 2014     6:50 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

این یوزر و پسوورد یعنی یوزر و پسورد هاستم و بذارم؟

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 14 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .