ایجاد وبلاگ در سایت فروشگاهی وردپرس

این تاپیک 15 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  uhanna ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1730 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 27 جولای 2013     11:10 ب.ظ #


uhanna

Subscriber
8 پست1 تاپیک

با سلام من یه سایت فروشگاه اینترنتی به نشانی www.uhannashop.ir دارم

حال می خواهم قسمتی در آن (بخش) ایجاد کنم بنام وبلاگ که در آن مانند یک وبلاگ پست بزنم و سایت بروز بشه - مطالب فقط در آن بخش وبلاگ نشون بده و در صفحه اصلی نیاد

چه افزونه ای معرفی می کنید؟ یا چه ترفندی وجود دارد؟

لطفا نگید که دوتا وردپرس نصب کنم که اینطور نمی خواهم

چون شنیده ام می شه ولی کسی چیزی بلد نیست.....!!!!

2  تشکر
شنبه ، 27 جولای 2013     11:39 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلا نمیدونم پلاگین خاصی در این باره وجود داره یا نه،ولی به نظر من دو تا روش ساده اینه که اول همون که خودت گفتی یه وردپرس دیگه توی subdomain نصب کنی و ازش استفاده کنی،یه روش هم اینه که خودت کد بزنی یا بدی برات کد بزنن،اونم اینه که مثلا میتونی یه Post type (نوع پست) همراه با taxonomy (دسته بندی) های جدید تعریف کنی و مطلب رو توی این نوع پست جدید بذاری بعدی توی قالبت یه جایی تعریف کنی و مطلب این قسمت رو با  loop خود وردپرس نمایش بدی.

1  تشکر
شنبه ، 27 جولای 2013     11:45 ب.ظ #


uhanna

Subscriber
8 پست1 تاپیک

ممنون ولی این روشی که شما فرموید رو بلد نیستم میشه اموزش بذارید

جایی هم معرفی کردن افزونه blog-in-blog با این افزونه کار کردی؟

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     12:16 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

این جا که نمیشه آموزش داد چون بحثش مفصله،متاسفانه نه من با این پلاگین کار نکردم ولی فکر نمیکنم استفاده ازش سخت باشه کافیه راهنمای خود پلاگین رو بخونی.

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     12:24 ق.ظ #


uhanna

Subscriber
8 پست1 تاپیک

خوندم ولی یکم گیج کنندست

مشخصات رو پیام خصوصی کنم زحمت می کشید با این پلاگین یا روشی که خودتون گفتید برام درست کنید به همین ایمیل براتون بفرستم keivan@7learn.com

 

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     12:44 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

شرمنده من وقتشو ندارم،ولی همین جا براتون یه توضیحی میدم،گفته که اول یه صفحه جدید بسازید بعدش توی قسمت مطلب اون صفحه از این shortcode استفاده کنید.

خوب اینم معلمومه که 10 تا پست دسته my-category-slug رو نشون میده،پس شما باید تعداد  و دسته بندی دلخواه خودتون رو این جا وارد کنید،بعدشم باید اون دسته بندی رو از نمایش توی صفحه اصلی سایت حذف کنید.

2  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     12:55 ق.ظ #


uhanna

Subscriber
8 پست1 تاپیک

ضمن تشکر اینکار رو کردم

این هم آدرس

http://www.uhannashop.ir/%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/

ولی میگه هیچ مطلب تو این دسته نیست در صورتی که هست اینم دسته مربطوه

http://www.uhannashop.ir/category/jugglers-accessories/

 

این علامتی که دو طرف کد هست باید باشد؟ دقیقا بجای my-category-slug باید نام دسته رو بنویسم دیگه؟یا آدرس سایت با دسته؟

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     1:13 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

بله باید اون علامت ها حتما باشن،فقط نام دسته باشه،بعدشم یه دسته جدید ایجاد کنید و  توش یه مطلبی بنویسید و اونو تست کنید.

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     1:27 ق.ظ #


uhanna

Subscriber
8 پست1 تاپیک

سپاس

اینم لینک

http://www.uhannashop.ir/blog/

عالی شد دقیقا همون چیزی که خواستم

چند تا سوال؟

1- من برا دسته بندی مطالب وبلاگ این کار رو کردم

http://www.uhannashop.ir/category/weblog-content/

گفتید اونو از دید خارج کنم چطوری؟در مدیریت چه قسمتی باید برم برا عدم نمایش نام دسته مربوطه در صفحه اصلی؟

2- هر پستی که در دسته فوق الذکر بالا میزنم در صفحه اصلی هم درج میشه چیکار کنم اونم نمایش نده؟ پست مربوطه رو خصوصی کردم ولی تو قسمت وبلاگ دیگه نمایش نمیده؟

3- چطوری این قسمت رو که برا هر پست زده

adminuhannashop : جولای 28, 2013 1:05 ق.ظ : مطالب وبلاگ

حذف کنم؟

4- حال که پست زدم ساختارش شبیه خود سایت فروشگامه چیکار کنم اینطوری نباشه، عادی باشه؟دکمه های خرید پستی و روش خرید حذف بشه حله؟

 

پیشاپیش سپاسگذارم

1  تشکر
یکشنبه ، 28 جولای 2013     3:07 ق.ظ #


foumanvilla.ir

Subscriber
4 پست0 تاپیک

برای حذف یک دسته خاص از صفحه اصلی کد

<?php
function excludeCat($query) {
if ( $query->is_home ) {
$query->set('cat','-100,-101,-102,-103');
}
return $query;
}
add_filter('pre_get_posts', 'excludeCat');
?>

 

رو در فایل فانکشن قالبتون قرار بدین.

اعداد 100 و 101 و 102 و 103 همون آی دی دسته شما می باشد.

http://foumanvilla.ir

2  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 16 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .