ایجاد فریم های داخلی

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  morteza ،‏ 4 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2769 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 15 سپتامبر 2012     10:04 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

سلام یه سوال در مورد فریم های داخلی سوال اینه که چطور میتونم برای وب ام فریم های داخلی بسازم ؟

0  تشکر
شنبه ، 15 سپتامبر 2012     11:17 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

اگر منظورتون اینه که صفحات دیگه رو در یک فریم در وبسایتتون استفاده کنید باید از تگ iframe در html استفاده کنید :

<iframe src="http://www.7Learn.com" width=300 height=200>
</iframe>

2  تشکر
یکشنبه ، 16 سپتامبر 2012     4:02 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

ممنون آقا لقمان ببخشید که من خیلی سوال می پرسم میشه یکمی در مورد این کد فریم توضیح بدی و دقیقا باید کجا بزارم من هدف ام اینه که مثلا محتویات یه سایت رو تو وب خودم به نمایش بزارم این حل می کنه این کار منه

 

0  تشکر
چهار شنبه ، 19 سپتامبر 2012     8:09 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب هر کجا می خوای نمایش داده بشه باید بزاری . مقدار src همون آدرسی هست که می خوای نمایش داده بشه و دو عدد موجود هم عرض و ارتفاع فریم رو مشخص می کنه .

0  تشکر
چهار شنبه ، 19 سپتامبر 2012     10:36 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

آقا لقمان بله من همون آدرس رو گذاشتم ولی نشد البته آدرس فقط  http://www.7learn.com نبود مثلا اینطوری بود : .../ http://www.7learn.com/topic/ این اشکالی داره ؟؟؟

0  تشکر
چهار شنبه ، 19 سپتامبر 2012     11:15 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

مشکلی نداره . هر آدرسی می خوای بزار .

0  تشکر
پنجشنبه ، 20 سپتامبر 2012     10:50 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

آقا لقمان من بازم امتحان کردم ببینید من مثلا آدرس قسمتی از سایت رو می دم که مثلا چکر یاهو مسنجر داره ولی صفحه اصلی سایت رو نشون میده به نظرتون اشکال چی می تونه باشه ؟؟؟

0  تشکر
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     12:03 ق.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

آقا لقمان راستی آدرسی از سایت شما هم هست که همون حالت رو که بالا گفتم رو پیش میاره یعنی به جایی نمایش اون آدرس صفحه اصلی رو نشون میده در وب  . آدرس  فتوشاب انلاین سایت شما : http://www.7learn.com/ps-online/ .

0  تشکر
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     12:19 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

اگه مستقیما توی پست ها میزاری ممکنه به دلیل حذف کاراکترهایی مثل / آدرس ها خراب بشه . این کد رو مستقیما توی قالبت بزار و نه توی مطلب .

0  تشکر
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     7:34 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

ممنون اقا لقمان بله اشتباه از من بود مشکل رو پیدا کردم .

 

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .