تابع php بررسی وجود فولدر

این تاپیک 2 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1160 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 5 آگوست 2013     11:11 ب.ظ #


حسین

Subscriber
70 پست60 تاپیک

سلام كسي تابعي مي شناسه گه بگه ايا يك فولدر وجود داره يا نه

0  تشکر
دوشنبه ، 5 آگوست 2013     11:32 ب.ظ #


مهشاد کلانتری

Author
VIP
432 پست67 تاپیک

تابع is_dir()

که 1 آرگومان میگیره اونم آدرس فایلی هست که شما میخواید

3  تشکر
سه شنبه ، 6 آگوست 2013     3:56 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

از تابع file_exists ()  هم می تونی استفاده کنی که آدری فایل یا فولدر رو می گیره و اگه وجود داشته باشند true رو بر میگردونه وگرنه false !

http://php.net/manual/en/function.file-exists.php

2  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .