اعمال نشدن فونت

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 1 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 730 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 27 دسامبر 2014     5:54 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

دوستان سلام

به یک صفحه با دستور font-face  دو فونت Farnaz و BYekan رو اضافه کردم اما هیچکدوم کار نمی کته. ممنون میشم اگه بررسی کنید و اشکال کار رو بهم بگین. فایل های فونت رو که رو هاست آپلود کردم و کد رو هم داخلی فایل css به این صورت نوشتم.


@font-face {
font-family: BFarnaz;
src: url('fonts/BFarnaz.eot?#') format('eot'); /* IE6–8 */
src: url('fonts/BFarnaz.woff') format('woff'); /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
src: url('fonts/BFarnaz.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}


@font-face {
font-family: Yekan;
src: url('fonts/Yekan.eot?#') format('eot'); /* IE6–8 */
src: url('fonts/Yekan.woff') format('woff'); /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
src: url('fonts/Yekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}


.bahram{
font-family: Yekan;
font-weight: bold;
}

اینم آدرس: www.mashin-baz.com
تو همین صفحه اول که باز میشه میخوام منو با یکی از این دو فونت اجرا بشه که متاسفانه نمیشه.

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
شنبه ، 27 دسامبر 2014     9:40 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

آدرس دهی به فونت هات اشتباهه ...

فونت هات کجا اپلود شدند ؟

1  تشکر
شنبه ، 27 دسامبر 2014     10:12 ب.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

فونت ها در مسیر /public_html/wp-content/themes/Mashin-Baz1/fonts

1  تشکر
شنبه ، 27 دسامبر 2014     11:46 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

تو کدهای css مسیر فونت ها رو شبیه زیر تغیر بده : (برای همه فونت ها قبلشون ../.. بزار)

4  تشکر
یکشنبه ، 28 دسامبر 2014     12:15 ق.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

آفرین واقعا از ته دل دعاتون کردم. 2 روز درگیره این ماجرام چند بار فایل فونت هارو تغییر دادم آدرس دهی مختلف رو تست کردم و... اما فکر نمیکردم اینجوری باشه. مشکل حل شد اما من تاپیک رو نمیبندم که اگه ممکنه دلیل اینکه چرا 2تا ../../ لازم بود و چطور این جریان تشخیص داده میشه رو هم بگید که دیگه به همچین مشکلی نخورم من. با تشکر فراوان

0  تشکر
یکشنبه ، 28 دسامبر 2014     1:02 ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

موقعیت فایل style.css شما رو باید نسبت به فایل فونت ها بسنجید .

...themes/Mashin-Baz1/css/mercedes/style.css

...themes/Mashin-Baz1/fonts/font.ttf

وقتی از .. استفاده می کنیم منظور یک پوشه عقبتر هست . موقعیت پوشه fonts دو پوشه عقبتر از پوشه حاوی فایل style.css هست و برای همین دوتا .. استفاده کردیم.

5  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .