اعتبار سنجی فرم با جاوا اسکریپت

این تاپیک 8 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  mehran90 ،‏ 3 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2361 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 25 آگوست 2013     9:24 ب.ظ #


mehran90

Subscriber
72 پست5 تاپیک

سلام من یه فرم رو با جاوا کنترل کردم فایلشو میذارم ببینید و چک کنید اگر مشکلی داشت بگید فکر کنم دیگه کامل باشه

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
3  تشکر
یکشنبه ، 25 آگوست 2013     10:02 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام آقا مهران گل،آقا فرمت خوب بود من یادم باشه بعدا توی سیستم VIP برات  1 امتیاز اضافه کنم :) .

اما چند نکته درباره این فرمی که طراحی کردی :

  • اول اینکه چند تا document.ready تعریف کردی که این از لحاظ کد نویسی بهینه درست نیست،تو برنامه نویسی قرار نیست ما یه چیز رو چند بار تکرار کنیم و کد شو بنویسیم مگه در شرایط خاص،بهتر بود کد ها رو توی تابع تعریف میکردی و توابع رو توی document.ready فراخوانی کنی.
  • شما برای اون حالت focus و blur برای تمامی فیلد ها بازم کد ها رو تکرار کردی،بهتر نبود که یه تابع, تعریف کنی و هر عنصر رو به اون تابع پاس بدی تا این کارو برات چک کنه.
  •  یادت باشه کد نویسی بهینه و جامع  میتونه تورو سریع تر به چیزی که میخوای برسونه و توی کد ها هم سردرگم نشی و مزیت دیگه اش اینه که میتونی از اون توی پروژه های دیگه هم استفاده کنی.

موفق و پیروز باشی.

2  تشکر
دوشنبه ، 26 آگوست 2013     9:48 ق.ظ #


moshi98

Subscriber
18 پست5 تاپیک

سلام استایل فرمت خیلی زیبا بود

فقط اصلا نیازی به استفاده از جی کوئری نیست به نظر من

چون 90 کیلوبایت به حجم کد های  شما اضافه میکنه.

0  تشکر
دوشنبه ، 26 آگوست 2013     8:09 ب.ظ #


mehran90

Subscriber
72 پست5 تاپیک

سلام به همه دوستان! من نکاتی که آقا کیوان گفتند رو تصحیح کردم و قسمت ای ژاکس رو هم به کد ها اضافه کردم ممنون میشم اگر کد رو ببینید و اشکال هاشو بگید.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
شنبه ، 7 سپتامبر 2013     12:03 ب.ظ #


roxin

Subscriber
2 پست0 تاپیک

سلام خسته نباشید.ببخشید اگر ما بخواهیم در انتهای فرم پیغام اینکه ثبت نام انجام شده یا فیلدها اشتباه پر شده چه کدی را اضافه کنیم؟در فرم دوم هم این ارور ها نشان داده میشه

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in H:\xampp\htdocs\Jquery1\ajx.php on line 28

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in H:\xampp\htdocs\Jquery1\ajx.php on line 13

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

 

0  تشکر
شنبه ، 7 سپتامبر 2013     1:05 ب.ظ #


mehran90

Subscriber
72 پست5 تاپیک

سلام درباره ارور ها جدولی که توی دیتا بیس ساختید رو چک کنید یه جاش اشتباه کردید و هماهنگ با کد هاتون نیست .

برای چک کردن هم میتونید برای هر فیلد یک متغیر مثلا به نام error استفاده کنید و هروقت مشکلی تو فیلد بود اونو برابر با یک کنید و با رفع مشکل 0 اش کنید و آخر چک کنید که متغیر ارور برابر با 0 باشه و اگه 1 بود خطا رو چاپ کنید!

1  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     1:37 ب.ظ #


roxin

Subscriber
2 پست0 تاپیک

سلام ممنون از راهنماییتون.ولی من در سطح ابتدایی کار هستم و تازه بانک اطلاعاتی رو دارم یاد می گیرم.بانک با نام my_db و جدول persons رو با 6 تا فیلد ساختم .اما تو قسمت ایمیل باز هم ارور میده.برای چک کردن باید هر بار این متغیر برای تک تک فیلدها بررسی بشه این متغیر باید به صورت سراسری در فایل jquery function تعریف بشه؟ممنون میشم اگه برام بیشتر توضیح بدین

0  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     1:43 ب.ظ #


mehran90

Subscriber
72 پست5 تاپیک

سلام برای ساخت دیتابیس و تیبل دیتابیس رو delete کنید و فایل createdatabase.php رو اجرا کنید تا دیتابیس و جدول رو بسازه.

بله برای هر فیلد یک متغیر سراسری تعریف کنید و اون رو برابر با false قرار بدید و با رویداد onblur اگر مشکلی توی فرم نبود متقیر رو برابر با true کنید.

موفق باشید!

0  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     1:48 ب.ظ #


mehran90

Subscriber
72 پست5 تاپیک

از این کد هم میتونید برای اضافه کردن ستون به جدول استفاده کنید:

0  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .