اضافه کردن liveicon به عنوان ستون های کناری سایت

این تاپیک 11 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد مهدی اکرمی ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1610 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
شنبه ، 31 می 2014     11:41 ق.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام
اگه بخواهیم به عنوان های ستون های کناری قالب صحیفه liveicons رو اضافه کنیم باید از چه کدی استفاده کنیم؟
من هرچی صحیفه رو زیر و رو کردم پیدا نکردم که از چه کدی استفاده کرده !
مثلا توی کد هاش از کدهای htlm مه استفاده کرده رو سرچ کردم ولی چیزی دسنگیرم نشد
فکر کنم از کلاس های خود وردپرس مثل widget-top استفاده کرده و به صورت دستی عنوان ها رو نزاشته
لطفا کمکم کنید
چون من میخوام مثلا برای آخرین نظرات آیکون “comments” در کنار عنوان sidebar نمایش داده بشه
مثل سایت http://www.persianscript.ir/

2  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     12:47 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

سلام و عرض ادب و احترام

باید یه div توی title ساید بار درست کنید و بهش استایل بدید

مثل نمونه ی زیر

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     6:46 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

این جا 2 تا مشکل هست :

1- شما از یه تصویر ساده استفاده کردین که با CSS هم میشه درستش کرد

2- این کد رو اگه توی ساید بار بزارم برای همه ی WIDGET ها اعمال میشه

یه نگاه به سایت فعلی من بندازید : zistfa.ir

توی این قالب راحت با css میشه این کارو کرد ولی چون بری استفاده از liveicon ها حتما باید از کد html استفاده کرد من نمی دونم این کد html رو کجای قالب بزارم

چون قالب صحیفه توی functions این کد هارو برای همه ی widget هاش استفاده کرده:

add_action( 'widgets_init', 'tie_widgets_init' );
function tie_widgets_init() {
$before_widget = '<div id="%1$s" class="widget %2$s">';
$after_widget = '</div></div><!-- .widget /-->';
$before_title = '<div class="widget-top"><h4>';
$after_title = '</h4></div>
<div class="widget-container">';

خوب حالا اگه تو قسمت $before_title کد آیکون ها رو بگزارم این برای تمتم اون ها اعمال میشه.

من میگم یه کد PHP هست که  class اون widget رو که میخواهیم $before_title تغییر کنه بهش بدیم و بعد اون این کار رو انجام بده

امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم!

2  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     6:48 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

2  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     6:57 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

لطفا سریع تر جواب بدین !

من منتظرم ...

2  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     8:27 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

چرا کسی جواب من رو نمیده !

1  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     9:25 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام دوستان مشکل حل شد

هرکی خواست بگه بهش بگم

1  تشکر
شنبه ، 31 می 2014     10:45 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز من چندتا سوال راجبه سایتتون دارم......چطوری کاری کردین که وقتی به پایین scroll میکنیم  ،  مطالب بیاین و قبل از اون نباشن؟؟؟؟میشه توضیح بدین؟؟؟ممنون میشم.....یا علی

2  تشکر
یکشنبه ، 1 ژوئن 2014     10:11 ق.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

با استفاده از تابع Lazy Content در جی کوئری

شما سایتی ندارید که من ازش سوال در بیارم؟

1  تشکر
یکشنبه ، 1 ژوئن 2014     3:57 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

نه قربان........هنوز PHP رو کامل یاد نگرفتم......هر وقت یاد گرفتم یه سایت خوب درست میکنم و بعد هر سوالی دوست داشتید بپرسید من در خدمتم.....یا علی

2  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .