اسکرول افقی

این تاپیک 12 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  kalhor ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1044 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 25 جولای 2014     12:39 ب.ظ #


faryk2012

Subscriber
27 پست47 تاپیک

سلام

سایت من در مرورگر اکسپلوره و گاها در بعضی مرورگر ها اسکرول افقی میخوره چرااا؟

0  تشکر
جمعه ، 25 جولای 2014     4:09 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

به دلیل اینکه عرض محتوای سایتتون از عرض مرورگرتون بیشتر میشه.....باید طوری تنظیم کنید که یا مساوی باشه یا کوچکتر.....یا علی

1  تشکر
جمعه ، 25 جولای 2014     4:16 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز سعی کنید از reset.css یا normalize.css استفاده کنید در طراحی سایتتون......باعث میشه در همه سایت ها تقریبا مقیاسا و اندازه ها یکی بشه.....یا علی

1  تشکر
جمعه ، 25 جولای 2014     5:44 ب.ظ #


faryk2012

Subscriber
27 پست47 تاپیک

میشه بگید چطوری؟

0  تشکر
جمعه ، 25 جولای 2014     6:14 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

باید قالبتون رو ببینم...

1  تشکر
شنبه ، 26 جولای 2014     1:43 ق.ظ #


kalhor

Subscriber
115 پست62 تاپیک

سلام

میشه نحوه استفاده از reset.css و normalize.css رو بگین؟؟؟

0  تشکر
شنبه ، 26 جولای 2014     2:00 ب.ظ #


بردیا راستین

Subscriber
93 پست7 تاپیک

دوست عزیز برای حل این مشکل از این کد در فایل css سایتت استفاده کن.
body {
overflow-x:hidden;
}

0  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     2:51 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

داداش حسن reset.css و normalize.css یک سری کد CSS هستن که توسط افرادی نوشته شده هستند که کاری که انجام میدهند این است که تنظیمات تمام مرورگرها رو تقریبا یکی میکنه......برای استفاده از اون هم باید کدها رو کپی کنید و در کدهای CSS خودتون paste کنید......یا علی

2  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     7:03 ب.ظ #


kalhor

Subscriber
115 پست62 تاپیک

سپاس فراوان

چندتا سوال دیگه دارم که هیچکس جواب نداده می تونم اینجا بپرسم؟

1  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     9:08 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

بپرسید......اگه بلد باشم خوشحال میشم  جواب بدم....یا علی

2  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .