اسلایدر جی کوئری

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  طاها دریس ،‏ 2 سال و 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 916 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 31 مارس 2014     4:51 ب.ظ #


محمد بابازاده

Subscriber
38 پست13 تاپیک

سلام خدمت اساتید عزیز

یه اسلایدر 4 تصویره دارم با جی کوئری

میخوام بشه 8 تصویره ، یعنی 4 تا هم زیرش بیاد ،

کدهارو دوبار پشت هم کپی کردم ، اسلایدر 4 تایی اول کاملا درست نمایش داده میشه اما اسلایدر 4 تایی دوم کاملن به هم ریخته میشه ، باید چیکار کنم که کدهای اسلایدر دومی هم اجرا بشن ؟

سوال دوم :

یک عکس ضمیمه کردم ، این یکی از عکس های اسلاید جی کوئری هستش ، این عکس رو چیجوری در کد قرار بدم که موقع داینامیک کردن به مشکل نخورم ؟ چون ظاهرن عکس یه قاب داره دورش که توی تمام عکس ها این قاب باید باشه

کد عکس جی کوئریم در حالت عادی اینه :

<li><a rel="nofollow" href="link1" title="title5"><img src="images/scroller_large_1.jpg" width="60" height="60" alt="title"/></a></li>

اون قاب رو چیجوری لحاظ کنم ؟

 

مرسی

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 31 مارس 2014     7:16 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

سوال اول :

اسلایدر ها معمولا یک کد فعالسازی جی کوئری هم دارن، که باید به آیدی divی که کد های html اسلایدر توشه اختصاص داده بشه، اگه شما فقط کدهای html رو کپی کردین، دقت کنید که id دوتا اسلایدرتون مثه هم نباشه، و کد جی کوئریش رو هم کپی کنید و id اسلایدر دوم رو بهش بدین.

سوال دوم :

با استفاده از css این قاب برای تگهای imgتون تعریف کنید.

 

1  تشکر
دوشنبه ، 31 مارس 2014     10:02 ب.ظ #


محمد بابازاده

Subscriber
38 پست13 تاپیک

خب میشه توضیح بدید با چه کدی همچین قابی رو برای عکس هام تعریف کنم ؟

ممنون میشم کدش رو کامل بنویسید ، من باید این قاب رو برای تمام عکس ها قرار بدم تا وقتی قالب داینامیک شد عکسهایی که توسط سیستم مدیریت محتوا وارد میشن در این قاب قرار بگیرند

 

ویرایش : باید قاب عنصر رو با خصوصیت background در css وارد کنم و سپس عکسی که توسط سیستم مدیریت محتوا وارد میشه در تگ html با خصوصیت src وارد بشه ؟

0  تشکر
دوشنبه ، 31 مارس 2014     10:21 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

میتونید از خصوصیت backhround استفاده کنید به این صورت

بعد با استفاده از padding تنظیمش کنید

یا از خاصیت border-image هم میشه استفاده کرد، اگه قابی که استفاده می کنید منظم باشه.

1  تشکر
دوشنبه ، 31 مارس 2014     10:22 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

[quote=24132]ویرایش : باید قاب عنصر رو با خصوصیت background در css وارد کنم و سپس عکسی که توسط سیستم مدیریت محتوا وارد میشه در تگ html با خصوصیت src وارد بشه ؟[/quote]

بله

1  تشکر
سه شنبه ، 1 آوریل 2014     12:43 ب.ظ #


محمد بابازاده

Subscriber
38 پست13 تاپیک

یه سوال دیگه پیش اومده برام ،

سایتی که داشتم میزدم یه اسلایدر داشت ، اسلایدر دومی رو که وارد کردم ، اسلایدر اولی از کار افتادش ، باید چیکار کنم ؟

امکانش هست دو تا کتابخونه ی جی کوئری باهم لود بشن کدها از کار بیوفتن ؟

مرسی ...

0  تشکر
سه شنبه ، 1 آوریل 2014     3:23 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

بازم احتمالا مشکلش مثل سوال اولتون باشه. البته اگه  اسلایدرها مثل هم باشن.

[quote=24154]امکانش هست دو تا کتابخونه ی جی کوئری باهم لود بشن کدها از کار بیوفتن ؟[/quote]

آره . شاید مشکل از همین باشه، کتابخونه ی جی کوئری مربوط به اسلایدر دوم  رو بردارین ببنید مشکل حل میشه یا نه.

 

1  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .