استفاده جی کوئری در اینترنت

این تاپیک 4 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  javaheri ،‏ 3 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 790 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     1:56 ب.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

سلام دوستان ن آموزش های جی کوئری را دنبال میکنم .

یک جا دچار مشکل شدم

چطوری باید کد های جی کوئری را در سایت یا وبلاگ به کار ببریم در صورتی که ما

کتابخانه را در کامپیوتر شخصی داریم

0  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     2:39 ب.ظ #


سید مجتبی موسوی

Subscriber
98 پست51 تاپیک

وبلاگ یا سایت؟

0  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     3:08 ب.ظ #


علی امینی

Author
VIP
146 پست50 تاپیک

سلام
این کاری نداره !
اولباید کتابخانه ی جی کوئری رو فراخوانی کنی.
هم میتونی روی هاست خودت آپلود کنی یا میتونی از سایت خود جی کوئری یا گوگل یا مایکروسافت فراخوانی کنی بعد کد های جی کوئری کار میکنه.
این هم شیوه ی فراخوانی کتابخانه ی جی کوئری از هاست یا کتابخانه های آنلاین:
 
 

 

1  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     6:05 ب.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

[quote=15685]سلام
این کاری نداره !
اولباید کتابخانه ی جی کوئری رو فراخوانی کنی.
هم میتونی روی هاست خودت آپلود کنی یا میتونی از سایت خود جی کوئری یا گوگل یا مایکروسافت فراخوانی کنی بعد کد های جی کوئری کار میکنه.
این هم شیوه ی فراخوانی کتابخانه ی جی کوئری از هاست یا کتابخانه های آنلاین:

<script type="text/javascript" src="../jquery-1.10.2.min.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.10.1.min.js"></script>
<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.10.2.min.js"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js"></script>

[/quote]

ممنون

1  تشکر
یکشنبه ، 15 سپتامبر 2013     11:04 ق.ظ #


javaheri

Subscriber
49 پست26 تاپیک

با سلام

البته میتونی کتابخانه جی کوئری رو از سایت jquery.com دانلود بعد آپلودش کنی وتوی سایتت قرار بدی توی تگ ها ی script

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .