استفاده از ادیتورها برای ویرایش متن

این تاپیک 11 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  lili ،‏ 2 سال و 12 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2724 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 23 ژوئن 2013     9:07 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

سلام به همگی . من برای ویرایش متن سایتم از ادیتور tinymce استفاده کردم و میخوام که لابلای متنم از عکس هم استفاده کنم البته از بالای این ادیتور قسمت انتخاب عکس و میزنم و عکس و آدرسش و میدم ولی توی صفحه ایی که میخوام نمایش بده اینکار و نمیکنه و فقط alt عکس و نشون میده برای اینکه مطمئن بشم آدرس دهیم درسته یه عکس و از توی خود منوی اون انتخاب کردم به اسم logo ولی بازم نشون نمیده فقط متن و نشون میده.میشه کمکم کنید که مشکل از کجاست؟

0  تشکر
دوشنبه ، 24 ژوئن 2013     1:31 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

شاید ادیتورتون مشکل داره ...

آدرس جایی که استفاده کردید بدید بررسی کنیم ..

0  تشکر
چهار شنبه ، 26 ژوئن 2013     12:02 ق.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

آدرس دهی که من کردم relative بود و از توی فولدر اصلیم توی کامپیوترم ادرس دادم و روی لوکال هاست کار میکنم

0  تشکر
چهار شنبه ، 26 ژوئن 2013     11:11 ق.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

یه سوال دیگه اینکه برای ویرایش مطالب در سایت های داینامیک از طریق پنل ادمین و با زبان php در صورتیکه بخواهیم لابلای متن از عکس استفاده کنیم از همین ادیتورها استفاده میشه دیگه یا نه راه دیگه ایی هست

1  تشکر
یکشنبه ، 3 نوامبر 2013     1:06 ق.ظ #


s.m71

Subscriber
4 پست0 تاپیک

سلام دوستان

من یه صفحه طراحی کردم که قصد دارم برای ویرایش مطالب از ویرایشگر tinymce استفاده کنم ولی اصلا نمیدونم چطوری باید توی صفحه آدرس دهی کنم و ازش استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

1  تشکر
جمعه ، 15 نوامبر 2013     10:57 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

کاری که من خودم انجام دادم اینه که : این اطلاعات که توی ادیتور مینویسم و به دیتابیس منتقل میکنم و اونجا ذخیره میکنم حالا جایی که میخوام این اطلاعات نمایش داده بشه از توی جدول دیتابیسم فراخونی میکنم در صورتی هم که بخوام تغییر بدم یک دکه به اسم تغییرات میذارم که کد آپدیت و براش مینویسم به همین راحتی این اطلاعات تغییر پیدا میکنه و اطلاعات جدید توی دیتابیس ذخیره میشه و توی صفحه ی اصلی فقط باید یه رفرش انجام بشه تا اطلاعات جدید نشون داده بشه حالا اگه این راه خوب نیست دوستان بیان و نظرهای خودشون و بدن ماهم استفاده کنیم امیدوارم که کمکی کرده باشه

1  تشکر
جمعه ، 15 نوامبر 2013     11:23 ب.ظ #


s.m71

Subscriber
4 پست0 تاپیک

[quote=18211]کاری که من خودم انجام دادم اینه که : این اطلاعات که توی ادیتور مینویسم و به دیتابیس منتقل میکنم و اونجا ذخیره میکنم حالا جایی که میخوام این اطلاعات نمایش داده بشه از توی جدول دیتابیسم فراخونی میکنم در صورتی هم که بخوام تغییر بدم یک دکه به اسم تغییرات میذارم که کد آپدیت و براش مینویسم به همین راحتی این اطلاعات تغییر پیدا میکنه و اطلاعات جدید توی دیتابیس ذخیره میشه و توی صفحه ی اصلی فقط باید یه رفرش انجام بشه تا اطلاعات جدید نشون داده بشه حالا اگه این راه خوب نیست دوستان بیان و نظرهای خودشون و بدن ماهم استفاده کنیم امیدوارم که کمکی کرده باشه[/quote]

ممنون از پاسختون

اما من تازه کارم میشه واضحتر توضیح بدید؟

 

 

0  تشکر
دوشنبه ، 18 نوامبر 2013     3:10 ق.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

ببینید زمانیکه بخواین که یه یه چیزی و به دیتابیس انتقال بدید از کد INSERT باید استفاده کنید مثلا شما میخواین یه متنی و که توی ادیتور نوشتید به دیتابیس انتقال بدید اول اینکه توی دیتابیستون یه جدول درست میکنید و فیلدهایی و که لازم دارید میسازید بعد زیر ادیتورتون یه دکمه مثلا به اسم ارسال میذارید به این دکمه باید id بدید مثلا send بعد براش کد اینسرت و مینویسید که زمانیکه روی این دکمه کلیک شد اطلاعات به جدولی که مثلا اسمش و text گذاشتیم بره و زمانیکه میخواین توی صفحه اتون این مطلب و فراخونی کنید از کد SELECT استفاده میکنید .

کلا 4 دستور داریم:

1-SELECT برای انتخاب جدولی از دیتابیسه

2- INSERT برای وارد کردن اطلاعات به دیتابیسه

3-DELETE برای پاک کردن اطلاعات دیتابیس

4-UPDATE برای تغییر دادن اطلاعات دیتابیس

یه نکته هم اینکه جایی که میخوایید اطلاعات و از دیتابیس بخونید اول اینکه حتما دیتابیس و باید به صفحه includ  کنید بعد هم اینکه راحتترین راه اینه که زمانیکه یه جدول دیتابیس و سلکت میکنید توی یه متغیر بریزید بعد این متغیر و fetch کنید اینطوری:

اگه بازم متوجه نشید بگید

3  تشکر
چهار شنبه ، 4 دسامبر 2013     5:12 ب.ظ #


s.m71

Subscriber
4 پست0 تاپیک

[quote=18269]ببینید زمانیکه بخواین که یه یه چیزی و به دیتابیس انتقال بدید از کد INSERT باید استفاده کنید مثلا شما میخواین یه متنی و که توی ادیتور نوشتید به دیتابیس انتقال بدید اول اینکه توی دیتابیستون یه جدول درست میکنید و فیلدهایی و که لازم دارید میسازید بعد زیر ادیتورتون یه دکمه مثلا به اسم ارسال میذارید به این دکمه باید id بدید مثلا send بعد براش کد اینسرت و مینویسید که زمانیکه روی این دکمه کلیک شد اطلاعات به جدولی که مثلا اسمش و text گذاشتیم بره و زمانیکه میخواین توی صفحه اتون این مطلب و فراخونی کنید از کد SELECT استفاده میکنید . کلا 4 دستور داریم: 1-SELECT برای انتخاب جدولی از دیتابیسه 2- INSERT برای وارد کردن اطلاعات به دیتابیسه 3-DELETE برای پاک کردن اطلاعات دیتابیس 4-UPDATE برای تغییر دادن اطلاعات دیتابیس یه نکته هم اینکه جایی که میخوایید اطلاعات و از دیتابیس بخونید اول اینکه حتما دیتابیس و باید به صفحه includ کنید بعد هم اینکه راحتترین راه اینه که زمانیکه یه جدول دیتابیس و سلکت میکنید توی یه متغیر بریزید بعد این متغیر و fetch کنید اینطوری:
<?php
$sql=mysql_query("SELECT * FROM `text`");
$row=mysql_fetch_assoc($sql);
?>
اگه بازم متوجه نشید بگید [/quote]

ممنون از پاسختون

من با این 4 تا دستور آشنایی  دارم و تا اینجارو طراحی کردم ولی نمیدونم کدهای ادیتور باید چطوری در textarea های کد درج استفاده کنم. میشه اگر امکانش هست ایمیلتون بدید که تا اینجای پروژه براتون بفرستم؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 5 دسامبر 2013     9:52 ق.ظ #


s.m71

Subscriber
4 پست0 تاپیک

خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه من باید تا چند روز دیگه سیستم مدیریت محتوارو کامل کنم...

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .