استایل دادن به فید برنر

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حمید رضا مصطفی زاده ،‏ 11 ماه و 3 هفته پیش .

این تاپیک تاکنون 399 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 14 دسامبر 2015     9:13 ب.ظ #


Sirvan sheikhi

Subscriber
5 پست3 تاپیک

با سلام خدمت دوستان عزیز

من برای خبرنامه از فید برنر استفاده میکنم ولی استیل اصلا خوشکلی نداره.

میخام که اگه بشه استایلشو مثل سایت bigtheme.ir کنم اگه دوستان کدای لازمو بدن خیلی ممنون میشم. واقعا برام حیاتی هست.

ادرس سایتتم: acgih.ir

0  تشکر
دوشنبه ، 14 دسامبر 2015     11:02 ب.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

سلام سوالتون رو واضح تر بگید کدوم قسمتش دقیقا؟

به نظرم این کار ها رو تو سایتت انجام بدی بد نباشه

اولا اینکه باکس قرمز رنگ گوگل پلاس رو مثه سایت سون لرن بذار گوشه سمت چپ که وقتی اسکرول میخوره رو اون فلشه نیوفته.

ثانیا تو صفحه نمایش گر های کوچیک visible رو hidden قرار بده.به طور مثال همین صفحه سون لرن رو کوچیک کنی میبینی که اثری از آیکونه گوشه پایین سمت چپ با نام "سون لرن رو دوست دارم" نمبینی.

موفق باشی

0  تشکر
دوشنبه ، 14 دسامبر 2015     11:23 ب.ظ #


Sirvan sheikhi

Subscriber
5 پست3 تاپیک

کلا کدهایی استایلی که به قالب باید اضافه کنیم.  من از کد نویسی سر در نمیارم ولی مخام باکس خوشکلی مثل اون سایتی که گفتم داشته باشه.

مطمنا برای اون کادر دورش و پس زمیش کد نویسی شده.

باکس قرمزگوگل را برای قسمت سمت چپ سایت تنظیم کردم ولی در مرورگر کروم درسمت راست نشان داده میشه.

چطور هیدنش کنم در نمایشگر های کوچک؟

0  تشکر
سه شنبه ، 15 دسامبر 2015     12:21 ق.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

دوست عزیز اگر علاقه مند هستی به صورت اصولی و پایه ای استایل دهی کنی باید مسلط به htmlو css و تا حدی هم از js سردر بیاری.پیشنهاد میکنم دوره طراحی وب جناب آوند رو ثبت نام کنی.

روی صفحه نمایش (همون قسمتی که میخوای استایل هات شبیه اون بشه)  سایتی که میخوای ازش الگو بگیری رو عرض میکنم راست کلیک کن و گزینه inspect رو بزن استایل های کلیش رو نشون میده.تا حدی میتونی یه سری چیزهاش رو خودت تشخیص بدی.

اما بازم میگم این مقدار کافی نیس

اما با توجه به اینکه میگید از کد نویسی  چیزی نمیدنید بگم که html و css زبون برنامه نویسی نیست و زبان نشانه گزاری هست این زبون به زبون انسان ها بسیار نزدیک هست.به طور مثال شما میخواهید پس زمینه یه قسمت رو رنگی کنید (مثلا قرمز) کافیه بهش بگید بک گراندش قرمز بشه.

background:red;

به همین سادگی.هیچ دانشی در زمینه برنامه نویسی نمیخواد.

موفق باشید

0  تشکر
سه شنبه ، 15 دسامبر 2015     1:14 ق.ظ #


Sirvan sheikhi

Subscriber
5 پست3 تاپیک

داداش خیلی ممنون ولی خدای هیچی نفهمیدم.

برای اون خبر نامه یک استایل نوشته شده که به استایل قالب اضافه شده و یک کد که در ابزارک برای نمایش خبرنامه استفاده شده است.

اگه این دوتا کد را بفرمایید ممنون میشم. چون دو روز دیگه سربازم و وقت کلاسم ندارم

0  تشکر
سه شنبه ، 15 دسامبر 2015     1:09 ب.ظ #


Sirvan sheikhi

Subscriber
5 پست3 تاپیک

متاسفم بابت مرجع کدنویسی.

0  تشکر
سه شنبه ، 15 دسامبر 2015     9:55 ب.ظ #


حمید رضا مصطفی زاده

Subscriber
124 پست11 تاپیک

سلام برای قسمت خبرنامه یک کلاسی تعریف شده به نام sms_panel

به این صورت

<"div class="sms_panel>

که به این کلاس استایل های زیر اعمال شده است.

.sms_plan {

background: none repeat scroll 0 0 #54c5d0;
height: 100px;
margin-top: 10px;
width: 100%;

}
تگ پنل رو که ایجاد کردید استایل های فوق رو در css بهش بدید.
حداقل باید یه درک اولیه از المان های html و css داشته باشید
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .