ارسال اطلاعات فرم

این تاپیک 3 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حسین پور حسین ،‏ 1 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 302 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 21 جولای 2015     9:13 ق.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

سلام فرم مثلا لاگین من به صورت لایت باکس باز میشه یا فرم ریجستر

چطور میتونم اطلاعات فرم رو در دیتا بیس ثبت کنم

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
جمعه ، 24 جولای 2015     3:17 ب.ظ #


sadaf

Subscriber
VIP
99 پست88 تاپیک

یعنی هیچکس نیست که این مشکلو بلد باشه؟

 

0  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     3:40 ق.ظ #


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

ثبت اطلاعات فرم (هر فرمی که میخواد باشه) در دیتابیس با سوپر گلوبال POST انجام میشه و بعدش با MYSQL یه کوئری  با دستور   INSERT INTO اجرا می کنی البته فرمتون رو باید validate  کنی براش error یا success message تعریف کنی که برای اینکه این دو تا رو تعریف کنی باید از سوپر گلوبال SESSION استفاده کنی. خلاصه اینکه  کار زیاد داره . فرمتون رو هم دیدم ولی اصلا php نداشت . خیلی باید روش کارکنی. اولش رو این طوری شروع کن
if (isset($_POST["submit"])) {
بعد متغیر هات رو تعریف کن مثل این:
$username=$_POST["username"];
بعد mysql بعد ریزه کاری هاش

 

 

 

1  تشکر
شنبه ، 25 جولای 2015     3:44 ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


حسین پور حسین

Subscriber
30 پست6 تاپیک

شرمنده کد ها رو نمیدونم چرا این طوری نشون میده!

0  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .