ارسال اس ام اس با url

این تاپیک 4 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد رمضانی ،‏ 2 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 675 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 17 آگوست 2014     9:05 ب.ظ #


محمد رمضانی

Subscriber
VIP
34 پست14 تاپیک

سلام من میخوام با استفاده از url پیامک ارسال کنم و سوالی برام پیش اومده

من یه همچین کدی دارم

http://panel.parstechco.ir/index.php?m=url&username=demo&password=123456&from=3000xxx&to=0935xxxxxxx&text=test sms!&flash=0
که متغییر های که داریم بجای اونها مقدار های زیر قرار می گیرند

usernameنام کاربری
passwordرمز عبور
fromشماره ارسال کننده
toشماره موبایل دریافت کننده
textمتن پیغام
flashنوع پیغام : 0=عادی, 1=فلش
و در کنارش فرمی داریم که فقط مقدار های from با یک pre-selected مشخص شده و مقدار to و text وجود داره که شماره و متن در آن وارد میکنیم و با یک submit ارسال انجام میشه
من میخوام بدونم چطور این مقدار ها را که در فرم ارسال میشه به url  ارسال کنم و پیامک ارسال بشه
ممنو میشم کمکم کنید

0  تشکر
دوشنبه ، 18 آگوست 2014     12:45 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام میتونی این اطلاعات در یه فرم با متد get قرار بدی و اکشن رو برابر آدرس مورد نظر بگیری بعد از ارسال تمام اطلاعات به این صورت ارسال میشن،یه راه دیگه هم استفاده از curl هستش که با ست کردن پارامتر ها میشه اینکارو کرد.کلا باید از کدهای درخواست های http استفاده کرد که کلاس ها و کتابخانه های زیادی براش وجود داره.اگرم میخوای api بنویسی ما در خدمت هستیم :)

0  تشکر
پنجشنبه ، 21 آگوست 2014     8:37 ق.ظ #


محمد رمضانی

Subscriber
VIP
34 پست14 تاپیک

سلام مجدد؛ به فرض که من همچین فرمی رو دارم درسته؟

<form action="http://panel.parstechco.ir/index.php?m=url&username=demo&password=123456&from=3000xxx&to=0935xxxxxxx&text=test sms!&flash=0" method="get">
شماره دریافت کننده<input type="text" /> <br>
شماره ارسال کننده:<select>
<option>30006065550671</option>
</select> <br>
متن<textarea disabled="disabled">خدمات پیام کوتاه پارس تک</textarea> <br>
<input type="submit" value="send">
</form>

داخل input از id باید استفاده کنم یا name؟ و در url اکشن بجای مقابل مقدار های from , to, text چی باید قرار بدم؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 21 آگوست 2014     9:14 ق.ظ #


محمد رمضانی

Subscriber
VIP
34 پست14 تاپیک

خودم به یه جاهایی رسیدم ولی باز هم مشکل دارم تو اکشن این ادرس رو میذارم

http://panel.parstechco.ir/index.php?m=url&username=username&password=password&from=from&to=to&text=text!&flash=flash

ولی بعد از ارسال فرم این ادرس در url دیده میشه

http://panel.parstechco.ir/index.php?m=url&username=username&password=password&from=from&to=to&text=text!&flash=flash

یعنی ?m=url بعد از .php حذف میشه دلیلش چیه؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 21 آگوست 2014     9:16 ق.ظ #


محمد رمضانی

Subscriber
VIP
34 پست14 تاپیک

ببخشید منظورم این ادرس بود در url:

http://panel.parstechco.ir/index.php?username=mohamad&password=12345&from=30006065550671&to=09368280671&text=pars&flash=0

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .