اختصاص دادن تصویر بک گراند یک المنت با attr

این تاپیک 20 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  erfan ،‏ 1 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1203 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 26 ژوئن 2015     4:31 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

سلام دوستان من چندتا از کد زیر رو داخل قالبم هست

یک کد جی کوئری یا جاوا اسکریپت میخوام که لینک تصویر بکگراند کلاس b رو src بگیره البته کد زیر رو دارم ولی چون چندتا هست همشون عکس اول رو نشون میدن

$(document).ready(function(){
var src=$(".b").attr('src');
$(".b").css('background','url('+src+')');
});
لطفا راهنماییم کنید

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
جمعه ، 26 ژوئن 2015     4:32 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

<div id=''>
<div class='b' src=""></div>
</div>

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:07 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام دوست عزیز

منظورتون اینه که آدرس یه تصویر رو بگیرید و bg یه div کنید ؟

 

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:10 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

منظورم اینه که ادرس رو از یک کلاس بگیرم و بک همون کلاس بشه الیته چندتا از ایت بگ ها هست که ادرس بکگراند هرکدوم متفاوت

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:11 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

وای چی نوشتم

خودمم نفهمیدم کلا

عجله ای این چیزا هم داره

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:12 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

راحتتر بگم و با دقتتر

ادرس بکگراند رو از یک کلاس یا ایدی بگیره و بکگراند همون ایدی یا کلاس بشه

نکته:چندتا div با همون ایدی یا کلاس داریم و ادرسشون متفاوت

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:20 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

من باید کد هاتو ببینم .

اگر میخوای خودکار هر تصویری رو به یه div بده باید با آرایه کار کنی .

وگرنه همچین چیزی یه نظرم نمیشه .

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:22 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

اخه همون طور که میگم چندتا هستن و ادرسشون متفاوت (ادرس عکس) اما همشون عکس اولی رو نشون میدن

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:23 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

اره . درسته .

میتونی کل کار رو برام میل کنی ؟

 

0  تشکر
جمعه ، 26 ژوئن 2015     5:32 ب.ظ #


erfan

Subscriber
24 پست17 تاپیک

داداش شرمنده نمیتونم ن که بترسم و از این چرت و پرتا    واقعا نمیدونم چجوری بفرسم خیلی زیاد بعد کلا کدهام بصورت پوشه بندی خود ویندوزم

 

 

بزار یجور دیگه براتون توضیح بدم(ینی اون قسمتی که مشکل دارم بفرسم)

 

http://codepen.io/WhiteWolfWizard/pen/gsECv

به این ادرس برو بعد من داخل کدم دقیقا همین کد هاست فقط جای هدر اومد div قرار دادم

حالا با جی کوئری ادرس تصویر بکگراند رو از کلاس header-bg میگیرم و لینکش رو از داخل استایل حذف کردم وحالا چندتا از این div قرار دادم میخوام تصویر هرکدام متفاوت باشه

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 21 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .