اختصاصی کردن A:hover برای لینک

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 2 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 675 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 6 مارس 2014     10:54 ق.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

با سلام،

بنده از A:hover که در زیر قرار داده ام استفاده می کنیم که کارش لغزش لینک می باشد، اما متاسفانه هم برای لینک و هم برای تصاویر لینک دار اجرا می شود که بنده فقط قصد اعمال این تغییر را برای لینک دارم نه تصویر لینک دار!

لطفا راهنمایی کنید که چطور فقط برای لینک اجرا بشه؟!

1  تشکر
پنجشنبه ، 6 مارس 2014     12:51 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام خوب برای لینک های معمولی یه کلاس بذار و این استایل رو توی اون کلاس تعریف کن.

4  تشکر
پنجشنبه ، 6 مارس 2014     3:41 ب.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23029]سلام خوب برای لینک های معمولی یه کلاس بذار و این استایل رو توی اون کلاس تعریف کن.[/quote]

یعنی به غیر از کلاس کار دیگه ای نمیشه کرد؟

مثلا تو خود استایل یه کدی تعبیه بشه مثلا -img چیزی که همه لینکها به غیر از تصویر اجرا بشه!

1  تشکر
پنجشنبه ، 6 مارس 2014     6:04 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

یه روش استفاده از جی کوئریه.اینو تست کن.

2  تشکر
جمعه ، 7 مارس 2014     2:20 ب.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23039]یه روش استفاده از جی کوئریه.اینو تست کن.

1

$("a").not("a:has(img)").css({'color':'#C00'});

[/quote]

گرامی ممنون بابت کمکتون،

اما اگه میشه یه توضیح مختصر در مورد این کد بدین!

یعنی بگویید که این کد را کجای استایل بذارم؟ و اگه میشه پس از ادغام این کد و استایلی که در بالا گذاشتم، اون موقع یکدفعه برامون بذار...

ممنون - اجرکم عندلله

0  تشکر
جمعه ، 7 مارس 2014     5:48 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

دوست عزیز این کد CSS نیست این کد جی کوئری هستش،شما باید کتاب خانه جی کوئری رو اضافه کنید به سایتتون (البته احتمال زیاد هم قبلا اضافه کردین).این کد رو  در قسمت head صفحه html قرار بدین.

من سه تا از اون استایل های شما رو بهش اضافه کردم (البته یه نکته هم بگم اینطور کوئری ها که تگ های سراسری رو انتخاب میکنن فشار زیادی روی sizzle وارد میکنه و کمی باعث دیر لود شدن صفحه میشه)

1  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .