اختصاصی کردن استایل برای یک بلاگ

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امیر ،‏ 2 سال و 8 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1038 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     11:16 ق.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

سلام گرامی
من استایل زیر را با کلاس برای یک بلوک اجرا میکنم و در ساخت کلاس هم مشکلی نداره یعنی کلاس را می بندم، با این حال استایل مذکور برای همه تصاویر اجرا میشه!
بی زحمت مشکلش را رفع کنید و سپس برام درج کنید - ممنون
استایل اینه:

img{-moz-transition-duration: 1s;-webkit-transition-duration: 1s;border-radius:15px}
img:hover{-moz-transition-duration: 1s;-webkit-transition-duration: 1s;transform: rotate(-7deg) scale(0)}

img:out{border-radius: 60px;
opacity:1;filter:alpha(opacity=100);
-webkit-transform:scale(0.9):( Webkit: Scale down image to 0.8x original size);
padding:0px; float:center;
-moz-transform:scale(0.9):(Mozilla scale version);
-moz-transform:scale(0.9):(Explorer scale version);}

2  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     1:01 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

در سلکتوری که نوشتید، اثری از نام کلاستون نیست

1  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     2:35 ب.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23625]سلام در سلکتوری که نوشتید، اثری از نام کلاستون نیست [/quote]

ممنون گرامی، مشکلم را متوجه شدم!

فقط یه سوال دیگه برام پیش اومده اینکه:

اگر شما دموی این استایل را ببینید متوجه می شوید که خیلی کوچک میشود!

اگر میشه بی زحمت قسمتی که کوچک شدن آن را تنظیم میکند را برایم پیدا کنید تا با تغییر آن عدد مانع از زیاد کوچک شدن آن شوم!

ممنون

1  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     2:53 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سجادجان عدد 0 رو درون (scale(0 بیشتر کن ..

2  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     10:09 ب.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23647]سجادجان عدد 0 رو درون (scale(0 بیشتر کن ..[/quote]

گرامی بنده این کار را انجام دادم ولی نتیجه ای که میخواستم، بدست نیامد و چیز دیگری تغییر کرد!

لطفا خودتون پست از تست این استایل، کد استایل اصلاح شده را برایم بگذارید ... ممنون

1  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     10:44 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

CLASS_NAME : نام کلاسی که به عکس های مورد نظر داده اید.

1  تشکر
چهار شنبه ، 19 مارس 2014     11:40 ب.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23687]

1
2
3
4
5
6
7

.CLASS_NAME:hover{
-moz-transition-duration:1s;
-webkit-transition-duration:1s;
transform:rotate(-7deg)scale(0.9);
-webkit-transform:rotate(-7deg)scale(0.9);
-moz-transform:rotate(-7deg)scale(0.9);
}

CLASS_NAME : نام کلاسی که به عکس های مورد نظر داده اید. [/quote]

گرامی باز هم نشد!

ببینید اون چند استایل بالا که قبلا ذکر کرده بودم ، هردو یکی هستند، یعنی الان شما بنظر میرسه که یکی از اون استایل را تنظیم کرده اید ...!

0  تشکر
پنجشنبه ، 20 مارس 2014     12:08 ق.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

شما کل فایل html ای که این استایل رو اعمال کردید، پیوست کنید تا سوال واضح باشه .. یا عکسی از مشکلتون بگیرید

1  تشکر
پنجشنبه ، 20 مارس 2014     9:51 ق.ظ #


سجّـاد

Subscriber
21 پست11 تاپیک

[quote=23692]شما کل فایل html ای که این استایل رو اعمال کردید، پیوست کنید تا سوال واضح باشه .. یا عکسی از مشکلتون بگیرید[/quote]

بفرمایید، در html توضیح دادم ...
http://dnbn.ir/demo-style.php

0  تشکر
پنجشنبه ، 20 مارس 2014     11:26 ق.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

تصویر دوم پس از رفتن موس ، هم تغییر زاویه میده و هم کمی تغییر اندازه .. شما میخواید چه تغییری بکنه؟

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .