اجرای جاوا اسکریپ فقط در قسمتی خاص از وبلاگ؟

این تاپیک 35 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  N4H ،‏ 1 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 7474 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     6:44 ب.ظ #


محمد سلطان زاده

Subscriber
243 پست30 تاپیک

سلام

میخوام بدونم چطوری میشه یه کد جاوا اسکریپت رو (مانند عدم کلیک راست) فقط در قسمی از وبلاگ اعمال کرد و یا بالعکس؟

مثلا ما یه کد جاوا اسکریپت داخل وبلاگ فراخوانی کردیم که باعث میشه کاربر نتونه متن رو انتخاب کنه. و این کد روی تمام وبلاگ اعمال شده. حالا اگه بخوایم که قسمت خاصی از وبلاگ از این أمر مستثنی بشه باید چیکار کرد؟

ممنون

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     8:30 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

برای انتخاب نشدن محتوای مورد نظر ،تو قسمتی از صفحه وب می تونی از کد زیر استفاده کنی.

کافیه نام کلاس یا آی دی رو با div جایگزین کنی

2  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     8:47 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

یه نکته دیگه اینکه این کد ها از لحاظ امنیتی مقدماتی محسوب میشه،چون کاربران پیشرفته با غیر فعال کردن جاوا اسکریپت مرورگر و یا استفاده از ابزارهایی مانند FireBug به راحتی این کد هارو دور میزنن.

1  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     9:42 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

کد غیر فعال کردن کلیک راست در یک بخش از صفحه :

یه تابع جاوا اسکریپت به این شکل می نویسیم :

بعدش اون قسمت رو که میخوای کلیک راست غیر فعال باشه باید این کد رو اضافه کنی.

مثال برای یک لایه div :

1  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:43 ب.ظ #


محمد سلطان زاده

Subscriber
243 پست30 تاپیک

[quote=9387]oncontextmenu="return nomenu()"[/quote]
 ممنون ولی کار نکرد!

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:44 ب.ظ #


محمد سلطان زاده

Subscriber
243 پست30 تاپیک

[quote=9386]یه نکته دیگه اینکه این کد ها از لحاظ امنیتی مقدماتی محسوب میشه،چون کاربران پیشرفته با غیر فعال کردن جاوا اسکریپت مرورگر و یا استفاده از ابزارهایی مانند FireBug به راحتی این کد هارو دور میزنن.[/quote]
 آره. درسته. من فقط واسه کاربران عادی میخواستم

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:46 ب.ظ #


محمد سلطان زاده

Subscriber
243 پست30 تاپیک

[quote=9384]برای انتخاب نشدن محتوای مورد نظر ،تو قسمتی از صفحه وب می تونی از کد زیر استفاده کنی. کافیه نام کلاس یا آی دی رو با div جایگزین کنی
div{ user-select: none; -moz-user-select: none; -webkit-user-select: none; -o-user-select: none; }
[/quote]
 میشه یه کم بیشتر در مورد user-select توضیح بدین. ممنون میشم

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:46 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

[quote=9389]

نقل قول از کیوان علی محمدی :
oncontextmenu="return nomenu()"

ممنون ولی کار نکرد! [/quote]
 دوست عزیز این کد رو خودم تست کردم،و دقیقا کار کرد

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:49 ب.ظ #


محمد سلطان زاده

Subscriber
243 پست30 تاپیک

ببینید مثلا من برا اینکه کاربر نتونه متن یا چیزی رو انتخاب کنه از کد زیر استفاده کردم

 

حالا میخوام که داخل یه تگ div با محتویاتش این کار اجرا نشه

0  تشکر
پنجشنبه ، 14 فوریه 2013     10:59 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

توضیح خاصی نداره،یه پروپرتی CSS هست که سه مقدار auto,none,text رو قبول میکنه،اگه text انتخاب بشه اجازه انتخاب متن رو میده،اگه none انتخاب بشه اجازه انتخاب محتوا رو نمیده،auto هم حالت پیشفرض هست که اجازه انتخاب داره.

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 36 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .