اتصال رشته ها

این تاپیک 2 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sana_esi ،‏ 3 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 990 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 6 مارس 2013     10:46 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

با سلام .من میخوام $fileName =  time().'.'.$ext;
$url1="http://localhost/sss/uppic/$filename";
$filename را به رشتهhttp://localhost/sss/uppic الحاق کنم همین کدا یه جای دیکه نوشتم جواب میده ولی جای دیگه که مینویسم جواب نمی دم

کمکم کنید.با تشکر

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     4:02 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

میشه بگید کجاها استفاده کردید ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     4:08 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

فایلی را که دانلود مکنما را میخوام آدرس کاملیا توی دیتابیس ذخیره کنم برای آپلود یه کد یاده نوشته بودم که اسم فابل را برای ذخیره کردن میگرفتم با همون نام ذخیره میکردم که اونجوری جواب میداد ولی یکم دوی آپلود کار کردم ویکسری محدودیت روش گذاشتم و دوباره $url1="http://localhost/sss/uppic/$filename نوشتم تو کد قبلی $file name="$url.jpg"نوشته بودم

0  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .