آموزش ساخت کد انتقال به بالای صفحه

این تاپیک 4 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1358 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 11 اکتبر 2013     9:00 ب.ظ #


بهنام

Subscriber
44 پست26 تاپیک

سلام دوستان این کد خیلی ساده است هر جاشو که نفهمید سوال بپرسید

3  تشکر
جمعه ، 11 اکتبر 2013     10:17 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

ممنون بهنام جان،فکر میکنم این کار با جی کوئری راحت تر باشه.

0  تشکر
جمعه ، 11 اکتبر 2013     11:04 ب.ظ #


بهنام

Subscriber
44 پست26 تاپیک

بله حق با شماست اما چون من هنوز کامل با jquery اشنایی ندارم اینو با جاوا نوشتم اما به نظرم به درد کسایی می خوره که دارن جاوا یاد می گیرند
ممنون از راهنماییتون

0  تشکر
شنبه ، 12 اکتبر 2013     1:31 ق.ظ #


بهنام

Subscriber
44 پست26 تاپیک

[quote=17024]ممنون بهنام جان،فکر میکنم این کار با جی کوئری راحت تر باشه.
$('#top_link').click(function(){
$('html,body').animate({scrollTop:'0'},1000);
});
[/quote]

سلام ببخشید که این سوالا تو بخش جاوا اسکریپت مطرح می کنم

scrollTop مربوط به جاوااسکریپته شما داخل jquery استفاده کردید؟

مگه اونایی که داخل {} هستند مربوط به css نمی شوند ؟

0  تشکر
شنبه ، 12 اکتبر 2013     9:03 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

داداش جی کوئری خودش بر اساس جاوا اسکریپت نوشته شده دیگه،در واقع به این مدل ها میگن فریمورک، جی کوئری یه فریمورک از زبان جاوااسکریپته،مثل prototype یا مثلا mootools یا بقیه فریمورک ها،بعدشم توی مدل dom  شما میتونید خاصیت های document و آبجکت های صفحه رو کاملا دستکاری کنی،و جی کوئری هم که با جاواست و به خاطر همین کاملا dom رو ساپورت میکنه  این امکان رو به راحتی و به همین شکل برای شما فراهم میکنه،هم ویژگی های dom و هم مثلا css دسترسی داری،جی کوئری الان 40 درصد بازار فریمورک ها رو به خودش اختصاص داده.

0  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .