آموزش استفاده از فایل های جی کوئری

این تاپیک 5 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  mahmoodt ،‏ 3 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 1424 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 14 اکتبر 2013     1:20 ق.ظ #


dreamsss2011

Subscriber
2 پست2 تاپیک

با سلام و ضمن خسته نباشید ...

میخواستم روش استفاده از کدها و فایل های جی کوئری رو بدونم

مثلا یک نمونه منو که ضمیمه کردم

با تشکر از شما*

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 14 اکتبر 2013     1:31 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

برای یادگیری استفاده از پلاگین حداقل باید یه نمونه اش رو دیده باشین...برای آموزش جی کوئری هم کتاب فراوووووونه...کتاب مرجه آموزش جی کوئری 1.6.2 یکی از اون هاست که خیلی عالی همه متد ها و توابع رو توضیح داده...

در فایل الصاقی شما یک کتابخانه جی کوئری و یک کتابخانه jquery ui و دو استایل هست که برای شکل دهی استفاده میشه...

موفق باشید.

3  تشکر
دوشنبه ، 14 اکتبر 2013     6:35 ب.ظ #


dreamsss2011

Subscriber
2 پست2 تاپیک

[quote=17117]برای یادگیری استفاده از پلاگین حداقل باید یه نمونه اش رو دیده باشین...برای آموزش جی کوئری هم کتاب فراوووووونه...کتاب مرجه آموزش جی کوئری 1.6.2 یکی از اون هاست که خیلی عالی همه متد ها و توابع رو توضیح داده... در فایل الصاقی شما یک کتابخانه جی کوئری و یک کتابخانه jquery ui و دو استایل هست که برای شکل دهی استفاده میشه... موفق باشید. [/quote]

بسیار ممنونم از شما

و ممنونم از راهنماییتون*

در یک انجمنی دیدم که دوستی راهنمایی مختصری راجعبه استفاده از کدهای جی کوئری رو نوشته بود ...

که کد ها رو در قالب فایل با فرمت .js قرار میدیم و آپلود می کنیم و سپس آدرس اون رو در هدر درون این کد :

<script src="yourname.js"></script>

قرار بدیم ...

که من فکر کردم آیا  داشتن کدهای جی کوئری میشه به این روش از اون کدها استفاده کرد و منو هایی رو که دوست داریم برای قالب سایتمون استفاده کنیم ؟

باز هم ممنون از راهنمایی شما*

0  تشکر
دوشنبه ، 14 اکتبر 2013     10:50 ب.ظ #


بهنام

Subscriber
44 پست26 تاپیک

برای استفاده از jquery حتما باید در سطح اولیه بلد باشید حتی ساده ترین کدش هم اگه در سطح مقدماتی بلد نباشی نمی تونی استفاده کنه چون مثلا باید بدونی که کدوم دکمه رو به کدوم ایدی متصل کنی

آموزش های این سایت بهترین شروع برای jquery است من خودم که از اینا استفاده می کنم

3  تشکر
دوشنبه ، 2 دسامبر 2013     12:16 ب.ظ #


mahmoodt

Subscriber
2 پست0 تاپیک

سلام دوستان عزیز کسی میدونه توی سایت لوکس بلاگ http://loxblog.com  از چه کدی استفاده شده که موس میره روی لینکهاش رنگ لینکها به صورت خیلی زیبا عوض میشه ،نمونشو جایی ندیدم دنبال کدش هم خیلی گشتم اما مثل اون ندیدم ، لطفا کمک کنید مرسی

0  تشکر
سه شنبه ، 3 دسامبر 2013     12:41 ب.ظ #


mahmoodt

Subscriber
2 پست0 تاپیک

برادرا کسی هنوز جوابی برای سوال من پیدا نکرد؟

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .