علیت این ارورها چیه؟؟!!

این تاپیک 1 پاسخ و 1 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  +amirali ،‏ 1 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 237 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 29 ژانویه 2016     4:55 ب.ظ #


+amirali

Subscriber
209 پست29 تاپیک

سلام

خسته نباشید

من اسکریپت رو توی لوکال امتحان کردم هیچ مشکلی نداره به نظرتون این ارورها به سرور ربط داره یا کدنویسی؟

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'hostweb'@'localhost' (using password: NO) in

[/con]

0  تشکر
جمعه ، 29 ژانویه 2016     5:53 ب.ظ #


+amirali

Subscriber
209 پست29 تاپیک

دوستان متشکرم

مشکل رو حل کردم

مشکل اینجا بود که من توی کد نویسی اول تابع رو نوشته بودم بعد لینک کانکت رو گذاشته بود که با یه خورده ور رفتن با کدها متوجه این قضیه شدم و وقتی که لینک اتصال به پایگاه داده رو قبل از تعریف تابع قرار دادم مشکل حل شد

1  تشکر
پست 1 تا 2 (از مجموع 2 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .