ساخت کد جایگزین

این تاپیک 4 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد مهدی اکرمی ،‏ 2 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 611 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 6 آگوست 2014     11:20 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
391 پست39 تاپیک

سلام دوستان یه مدته این سوال ذهنمو مشغول کرده

تو سیستم وبلاگدهی بلاگفا وقتی توی قالب از <-BlogTitle-> استفاده کنی نام وبلاگ نمایش داده میشه

خواستم بدونم که میشه یه همچین چیزی درست کرد مقدارش رو از قبل تعین کنی بعد با فراخوانی اون کد مقدارش رو نمایش بدی ؟

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنجشنبه ، 7 آگوست 2014     12:55 ق.ظ #


علی

ناظم
173 پست3 تاپیک

منظورتون چیه ؟؟؟
خب میتونین از متغیر ها در جاوا اسکریپت استفاده کنید !

1  تشکر
پنجشنبه ، 7 آگوست 2014     9:39 ق.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
606 پست29 تاپیک

سلام

خوب آره دیگه . شما میتونید یه متغیر درست کنید و در اون اسم وبلاگ رو بریزید و بعد هر جا خواستید فراخوانی کنید.

بلاگفا هم یه جور cms که از قبل براش تعیین شده که <-BlogTitle-> مربوط به فراخوانی عنوان سایته همون جور که در وردپرس هم قطعه کد <?php bloginfo('name'); ?> این کار رو برای ما انجام میده .

موفق باشیذ

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 آگوست 2014     10:30 ق.ظ #


آرمین نادری

ناظم
391 پست39 تاپیک

آقای اکرمی میشه یه مثال بزنید برای من

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 آگوست 2014     4:49 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
606 پست29 تاپیک

مثلا شما یه متغیر درست میکنید مثل کد زیر و بعد مقدارشو مثلا میزارید 7learn.com حالا در cms ها جوری طراحی میشه که کاربر بتونه محتویات رو به صورت دلخواه تغییر بده . مثلا شما در پنل کاربریتون میتونید تعیین کنید عنوان سایتتون چیه و وقتی عنوان رو میزنید در واقع اون متغییر رو تغییر دادید . مثلا از 7learn.com به سون لرن .

حالا با این مثال میتونید بهتر متوجه بشید :
<?php $name = "7learn.com" ?>
این ساده ترین روش برای ساخت یک متغیر است که ما در اون 7learn.com رو ذخیره کردیم . در کد بالای به جای name میشه هرچیزه دیگه ای رو نوشت و در واقع اسم نتغیر است .خوب حالا باید کدی باشه که هرجا خواستیم بتونیم ازش استفاده کنیم :
<?php echo $name ?>
در کد بالا باید اسم متغیر رو بنویسی تا فراخوانی بشه.
برای اطلاعات بیشتر هم به این سایت برو :
link
 

1  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .